utbildningar & Datum

Grundkurs Fransstylist

I vår ultimata fransstylistutbildning får du lära dig alla viktiga grunder i singels och volym. Kursen är uppdelad i tre sekvenser, först 4 dagar i skolan där eleverna får teoretisk genomgång, härdplastutbildning samt praktisera på modeller. En praktikdag bokas in efter ca 2 månader där eleverna kommer tillbaka och gör sitt teoriprov och får en lärarledd utvecklingsdag med teori och praktisk övning. Eleverna får tillgång till stödgrupper för Look by Linn och ska skicka bilder till läraren under hemmapraktiken så de får utvecklingsstöd och konstruktiv kritik inför slutprov. Slutprovet bokas när läraren ser att eleven fyller kriterierna för att klara provet och eleven har ett år på sig att göra klara sina prov.
Sista anm.dat. 2v innan.
Kommande Kursdatum:
17-20 Sept
19-22 Nov


Privatkurs

Behörighetskrav: Certifiering i grundkursen i det eleven vill gå, privatkurs hålls i singels, volym och megavolym. Denna kursen gäller även dig som vill lära dig om våra produkter i exempelvisen come on over.
På våra privatkurser så är man en elev med läraren, dagen består av allt eleven vill lära sig och vi fokuserar på elevens egna utveckling. Exempel på vad vi kursen kan innehålla: Lagerbyggnation, appliceringstekniker, effektivisering av arbetet, plocktekniker, patchläggning, lashmapping och mycket mer. 
Är du intresserad av att komma på en privatkurs så tveka inte att maila.


Grundkurs Volymfransar

Vill du ta ditt arbete till nästa nivå och är utbildad i singelfransar så är volym ett måste. Kursen börjar med 2 dagar i skolan där eleverna får teoretisk genomgång, härdplastutbildning samt praktisera på modeller. Eleverna får tillgång till stödgrupper för Look by Linn och ska skicka bilder till läraren under hemmapraktiken så de får utvecklingsstöd och konstruktiv kritik inför slutprov. Slutprovet bokas när läraren ser att eleven uppfyller kriterierna. Behörighetskrav: Diplomerad i Grund Singel.
Sista anm.dat. 2v innan.
Kommande Kursdatum:
Maila för datum


Volym - Next Level

2020 går Look by Linn ut med en ny version av Avancerad Volym. Volume – next level.  Detta är kursen för dig som är certifierad i Volymfransar och nu är redo att ta – next level. Vi har jobbat fram nytt material och jobbar med nytänk i lagerbyggnationer, sektioner och perfect fan. I denna kurs har vi även med Mega Volym och färgade fransar. Är du redo för – next level?
K
ursen passar dig som vill utveckla din teknik, få lite nya tips och råd som hjälper dig i ditt mål att bli en bättre fransstylist. Eleverna får tillgång till stödgrupper för Look by Linn.
Behörighetskrav: Diplomerad i Grund Singel&Volym.
Sista anm.dat. 2v innan.
Kommande Kursdatum:
19 April
13 Maj


Lashlift

Kursen är på 6h och eleven får teori samt praktisk övning på egen medhavd modell, vid uppvisning av att man behärskar samtliga steg under sin modellträning får man sitt diplom med sig samma dag.
Elever får tillgång till Look by Linns elevgrupper.
Behörighetskrav: Inga
Sista anm.dat. 2v innan.
Kommande kursdatum:
5 April 10:00-16:30
2 Maj 11:00-17:30

Grundutbildning brynstylist inkl Browlift

Utbildningen är för dig som behöver en riktig grundutbildning i bryn. Vi utbildar under denna dag 3 olika behandlingssätt. Den traditionella stylingen med färg och form av bryn med pincett och sax. Trådning och nyheten vi lagt till i vår grundutbildning är Brow Lift, den trendiga stylingen. Brow Lift är en brynbehandling där man formar om brynet med hjälp av behandlingsvätskor, resultatet ger en stylad look.
Efter en teoretisk genomgång demonstrerar läraren på 2 olika modeller, därefter får eleven praktisera på 2 olika modeller. Kursen är på 1 dag. Efter avslutad kurs erhåller eleven ett internationellt certifikat och äran att bära Look by Linns guldskylt som visar att eleven är en certifierad brynsstylist.
Behörighetskrav: Inga
Sista anm.dat. 2v innan.
Kommande kursdatum:
3 April 11:00-19:00
1 Maj 11:00-19:00

Browlift

Utbildningen innehåller en grundutbildning i Brow Lift, den senaste och trendiga stylingen.
Brow Lift är en brynbehandling, där man stylar och formar om brynet med hjälp av permanentvätskor, framtagen för Brow Lift och färgar med brynfärg, därefter trimmas brynet med hjälp av pincett och sax. Resultatet ger en stylad look.
Efter en teoretisk genomgång demonstrerar läraren på 1 modell, därefter får eleven praktisera på 1 modell. Certifikat delas ut efter avslutad utbildning.
Behörighetskrav: Grundutbildning i Bryn, färg och form
Kommande kursdatum:

3 April 15:00-19:00
1 Maj 15:00-19:00

© Copyright Look by Linn STHLM