utbildningar & Datum

Grundkurs Fransstylist

I vår ultimata fransstylistutbildning får du lära dig alla viktiga grunder i singels och volym. Kursen är uppdelad i tre sekvenser, först 4 dagar i skolan där eleverna får teoretisk genomgång, härdplastutbildning samt praktisera på modeller. En praktikdag bokas in efter ca 2 månader där eleverna kommer tillbaka och gör sitt teoriprov och får en lärarledd utvecklingsdag med teori och praktisk övning. Eleverna får tillgång till stödgrupper för Look by Linn och ska skicka bilder till läraren under hemmapraktiken så de får utvecklingsstöd och konstruktiv kritik inför slutprov. Slutprovet bokas när läraren ser att eleven fyller kriterierna för att klara provet och eleven har ett år på sig att göra klara sina prov.
Kommande Kursdatum:
21-24 November, sista anmälningsdag 6/11
7-10 Januari 2020, sista anmälningsdag 19/12 2019


Privatkurs

Behörighetskrav: Certifiering i grundkursen i det eleven vill gå, privatkurs hålls i singels, volym och megavolym. Denna kursen gäller även dig som vill lära dig om våra produkter i exempelvisen come on over.
På våra privatkurser så är man en elev med läraren, dagen består av allt eleven vill lära sig och vi fokuserar på elevens egna utveckling. Exempel på vad vi kursen kan innehålla: Lagerbyggnation, appliceringstekniker, effektivisering av arbetet, plocktekniker, patchläggning, lashmapping och mycket mer. 
Är du intresserad av att komma på en privatkurs så tveka inte att maila.


Grundkurs Volymfransar

Vill du ta ditt arbete till nästa nivå och är utbildad i singelfransar så är volym ett måste. Kursen börjar med 2 dagar i skolan där eleverna får teoretisk genomgång, härdplastutbildning samt praktisera på modeller. Eleverna får tillgång till stödgrupper för Look by Linn och ska skicka bilder till läraren under hemmapraktiken så de får utvecklingsstöd och konstruktiv kritik inför slutprov. Slutprovet bokas när läraren ser att eleven uppfyller kriterierna. Behörighetskrav: Diplomerad i Grund Singel.
Kommande Kursdatum:
Maila för datum

Megavolym

Detta är en vidareutbildning där eleverna får fördjupa sig i pockteknik av 0.03mm fransar och teori i megavolym. Kursen passar dig som vill lära dig bygga det svarta fluffiga volymen men med skonsam tjocklek, få lite nya tips och råd som hjälper dig i ditt mål att bli en bättre fransstylist med kunskaper kring lagerbyggnationer och tyngder. Eleverna får tillgång till stödgrupper för Look by Linn.
Behörighetskrav: Diplomerad i Grund Singel&Volym. Avancerad volym är en fördel.
Kommande Kursdatum: 
30 November, sista anmälningsdatum 16/11


Avancerad Volym

Detta är en vidareutbildning där eleverna får fördjupa sig i tekniker och teori i volym. Kursen passar dig som vill utveckla din teknik, få lite nya tips och råd som hjälper dig i ditt mål att bli en bättre fransstylist. Eleverna får tillgång till stödgrupper för Look by Linn.
Behörighetskrav: Diplomerad i Grund Singel&Volym.
Kommande Kursdatum:
Maila för datum


Lashlift

Kursen är på 6h och eleven får teori samt praktisk övning på egen medhavd modell, vid uppvisning av att man behärskar samtliga steg under sin modellträning får man sitt diplom med sig samma dag.
Elever får tillgång till Look by Linns elevgrupper.
Behörighetskrav: Inga
Kommande kursdatum:
5 December, sista anmälningsdag 20/11

Grundutbildning brynstylist

I Look by Linns grundutbildnining brynstylist ingår även utbildning i trådning. Teoretisk genomgång tillsammans med praktisk övning på modell. Att skapa perfekta bryn med form, färg och trådning ligger i fokus. Efter avslutad kurs erhåller eleven ett internationellt certifikat och äran att bära Look by Linns guldskylt som visar att eleven är en certifierad brynsstylist. Elever får tillgång till Look by Linns elevgrupper.
Behörighetskrav: Inga
Kommande kursdatum:
25 November, sista anmälningsdag 11/11

© Copyright Look by Linn STHLM